diumenge, 17 de juny de 2012

Tradició i Innovació

L'aposta per un mètode de treball tradicional, que garanteix una qualitat excepcional dels productes, sempre s'ha intentat compaginar amb una constant innovació en nous productes i nous serveis als clients.
Així, a més a més del clàssic pa de pagès pels àpats o de les baguettes rústiques pels entrepans, actualment s'ofereixen diverses varietats de pa ecològic, seguint les pautes del Consell Català de la Producció Agraria Ecològica. Des del 2010 el forn de Jorba, a través de la seva raó social La Fleca de Jorba, SL, és Empresa elaboradora inscrita en el Registre d’operadors del Consell Català de la Producció Agrària Ecològica, amb el número CT 002055 E Codi d’autoritat de control: ES-CT-AE.

  
pizza amb salsitxa de frankfurt

També s'han obert noves línies de producte salat per a dinar o per a sopar, que s'ofereixen per coure-ho al forn de casa o bé ja cuits en el forn de llenya, com ara pizzes amb massa fina de diversos gustos i les coques de recapte de pebrot, esbergínia i salxitxa artesana de Sant Martí Sesgueioles.
I finalment, una la darrera novetat han estat les coques de briox recobertes amb fruita de temporada (ametlla, nous i xocolata, avellanes, pinyons i panses, maduixes, albercocs, etc.), ideals per a les postres de qualsevol dia o per a tot tipus de festes i celebracions.
coca de briox recoberta amb albercocs

1 comentari:

  1. Fa molts anys que sempre que anem cap a Lleida parem a comprar pa i coca al forn.És una tradició.Ja ho feia amb els meus pares quan era petit i ara ho faig jo amb la meva família. Els seus productes són de gran qualitat i especialment la coca de pinyons és boníssima.Seguiu treballant així per molts anys...

    ResponElimina